EPIServers plattform

Neducation Media AB är EPIServer associated partner och levererar EPIServers plattform med fokus på användbarhet till slutkunder.

Kontakta oss för mer information samt priser.

Människor med olika funktionshinder kan idag nästan göra vad som helst

det är inget hinder att sitta i rullstol och vara pilot! Internet har öppnat många möjligheter för synskadade, men fortfarande är de flesta sajter oåtkomliga eftersom de är felbyggda. Att vara synskadad och kunna handla snygga kläder eller en häftig stereo i en e-butik borde vara en självklarhet. Hur bygger man en e-handelsplats för en användare som inte använder en skärm?

För ett företag innebär det enorm goodwill att kunna vara tillgänglig för alla människor. Samtidigt så får man tillgång till en köpstark kundkrets som utgör flera miljoner människor med tillgång till Internet världen över.

Det handlar inte bara om teknik

för att vara tillgänglig. Det krävs också förståelse för hur dessa användare använder Internet både vad gäller stationära datorer och bärbara enheter som till exempel en PDA. Därför är det inte tillräckligt att bara göra den tillgänglig genom att förbättra tekniken. Sajten kan fortfarande förbli mycket svår att använda till och med omöjlig för en synskadad eller döv person.

Vårt team har tillgång till vana och kunniga Internet-användare med olika funktionshinder som utför tester på sajter, både före och efter en rekonstruktion.

Vi är professionella konsulter med många års erfarenhet inom tillgänglighet. Vårt team håller föreläsningar och kurser på olika högskolor och även i företag.

Det är bara en tidsfråga innan fler och fler upptäcker den enorma potential som finns hos alla dessa kunder.

Kontakta oss för förslag till hur vi kan hjälpa er att göra din webbplats tillgänglig för alla användare vare sig dom använder en stationär dator eller en mobil enhet.

Episerver Associated partner